Didgeridoo Workshops 2018


Didgeridoo_Imagicity_1070

Heb jij een didgeridoo en kun je de basis-drone al spelen?

Wil jij je skills verbeteren maar kom je gewoon niet verder? 

Vind je het lastig om het circular breathing te leren?

Dan is deze unieke workshop beslist voor jou! 


Circular Breathing, de speciale ademhalingstechniek waarbij het mogelijk is om de basisdrone zónder enige onderbreking te blijven horen is toch wel het meest lastige onderdeel van het bespelen van de didgeridoo.

Tijdens deze unieke workshop van 2,5 uur leer je stap voor stap deze speciale manier van ademhalen tijdens het spelen. De technieken worden voorgedaan en uitgelegd;

Je gaat meteen zelf aan de slag!

Velen hebben de basis-drone ooit leren spelen. De speciale ademhalingstechniek is echter lastig om zelf onder de knie te krijgen. Maar al te vaak laten enthousiastelingen hun prachtige instrument uiteindelijk maar in een hoek van de kamer stof vangen;  de lol van het spelen is er toch een beetje bij ingeschoten…

 

 

 

Verder dan de basisdrone (en misschien wat effecten) kom je misschien niet. Maar het spelen zonder circular breathing is eigenlijk maar het halve werk.

Sommigen proberen via instructiefilmpjes de techniek op te pakken. Dikwijls zonder resultaat. Dat komt omdat niemand je verteld wat er niet goed gaat…

Sommige dingen kun je eigenlijk alleen maar goed leren in de praktijk, met iemand die naast je zit en meekijkt en verteld wat je moet doen en niet moet doen.

En wees nou eerlijk: Goed autorijden leer je toch ook niet van een instructievideo?

Youtube-Slider-960x440

Naast het circular breathing krijg je tips & tricks hoe je nóg beter kunt spelen, leer je geluidseffecten maken en hoe je je eigen compositie kunt opbouwen.

Voor deelname aan deze workshop is het wél belangrijk dat je al tenminste de basis-drone kunt maken. Kun je dat (nog) niet? Dan is de 4-delige cursus wellicht iets voor jou.

De workshops Circular Breathing word gehouden in Breda , in de Boschstraat 125.

De bijdrag  is €55,- en kun je vantevoren voldoen.  Wil je meedoen, meld je dan even aan ivm de planning :

Aanmelden doe je hier

Dus, stof je didge af, en kom  gezellig naar Breda!

Tot dan,

Arend

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties