Didgeridoo & Geleide Meditatie


Naast didgeridoo-lessen en workshops, worden er ook GeleideMeditaties in Breda gegeven. Met behulp van Didgeridoo en Sjamanentrommel neemt de verteller je mee en  maak je een innerlijke reis. Maak kennis met deze unieke vorm van mediteren en ga op zoek naar antwoorden en inzichten, voor een bewuster leven.

Na een kort reinigingsritueel, met de rook van salie, betreden we de ruimte. Je zoekt een plekje uit en de verteller begint de ceremonie met de Sjamanentrommel.

Daarna neemt hij je mee naar ons vertrekpunt. Je sluit je ogen en laat je meevoeren; de verteller wijst de weg. In gedachten loop je naar de juiste richting in een magisch landschap. In de verte hoor je de ontspannende meditatieve klanken van de didgeridoo…Jouw innerlijke ontdekkingsreis op jacht naar kennis is begonnen!

De oude sjamanen gebruikten vaak een instrument als “vervoermiddel” naar de andere werelden. Ze imiteerden bijvoorbeeld met de Sjamanentrommel het geluid van een paard in galop, en sprongen als het ware op hun trommel om zo naar hun bestemming, de andere wereld,  te reizen.

Soms gaan we op zoek naar inzichten of antwoorden. Een andere keer ontmoeten we gidsen en  “helpers” zoals jouw krachtdier. Zij zijn beschermers in onze visioenen en verbinden hun kracht en kennis met jouw persoonlijkheid, of een specifieke situatie in je leven. Het is niet iedere keer “zwaar” en heftig. Het kan ook gewoon ontspannen zijn, leuk en luchtig.

Klik foto voor Geleidemeditaties in Breda

Jouw innerlijke reis maak je alleen, maar als groep zijn we samen met “gelijkgestemden; mensen zoals jij die bewust(er) willen leven, graag zelf op onderzoek uitgaan en open staan voor spiritualiteit, maar wél met beide voeten stevig aan de grond. Naast het vinden van antwoorden, inzichten en kennis, leer je ook hoe je zelf thuis deze innerlijke reizen kan maken.

GeleideMeditatie is niet alleen voor mensen die nog niet bekend zijn met deze vorm van mediteren; ook voor ervaren mensen is het een andere vorm van spirituele oefening en bewustzijnsverruiming.

OPROEP!

Wij zijn op zoek naar een passende, vaste lokatie in de regio Breda voor onze meditatiesessies. Weet jij een geschikte ruimte, tip ons dan! Indien geschikt, dan krijg jij als tipgever een voucher voor een gratis sessie!

CONTACTFORMULIER