Didgeridoo lessen Breda


Didgeridoo lessen in Breda:

4 powersessies

Heb jij altijd al didgeridoo willen leren spelen? Heb je een didgeridoo thuis die alleen maar mooi in een hoekje staat? Zonde!

In slechts 4 lessen leer je niet alleen de basistechniek, maar krijg je alle technieken en tips & tricks om het instrument te beheersen.

didge

Uiteraard behandelen we ook het circular breathing…De speciale ademhalingstechniek waarmee je een continu geluid kunt produceren zónder te stoppen om te ademen!

Veel lessen worden vaak”uitgesmeerd”over een flink aantal weken. In feite is het een herhaling van lessen en technieken. Ga je liever zelf aan de slag? Dan is deze Powerworkshop echt iets voor jou!

Of je nu een gevorderde bent en technieken wilt verbeteren, of een beginner; je krijgt in 4 sessies op maat van ca. anderhalf uur alle technieken die je nodig hebt!

Les 1 : Basistechnieken

Afhankelijk van jouw niveau beginnen we bij de basis en richten ons op de standaard drone. Dat is het typerende geluid van de didge, gemaakt door het vibreren van de lippen. Hoe beter, zuiverder en strakker je deze beheerst, des te beter leer je de didgeridoo te bespelen.

Les 2 : Effecten en geluiden

De didgeridoo lijkt een monotoon instrument, maar niets is minder waar! De kracht van je adem, alle bewegingen met lippen , tong en kaken hebben invloed op het geluid. Uiteraard heeft ook je stem invloed op het geluid. Ontdek verschillende technieken en speel als een professional!

Les 3: Ritmes en compositie

Ook hier blijkt weer hoe veelzijdig dit instrument gebruikt kan worden. Maak rustgevende hypnotiserende klanken, of speel een opzwepend ritme. Je leert naast een traditioneel aboriginal ritme hoe je zelf je eigen composities kunt maken.

Les 4: Circular Breathing

Het meest lastige onderdeel van het bespelen van de didge… Dikwijls met geheimzinnigheid omgeven , maar hier zonder poespas en in duidelijke stappen duidelijk uitgelegd.

Deze manier van ademhalen is een techniek, en techniek kun je leren!

Wil je meer informatie , of je opgeven voor de lessen, klik dan hier!

 

Advertenties